Detta blogginlägg är skrivet av Pot marigolds.
Panerad abborrfilé med kall pepparrotssåsbyxade abborrfiléer, d.v.s. skär bort benraden som finns på mitten av filéernas tjockaste delpofibermandelmjöluppvispat äggsaltsmör att steka iKall pepparrotssås:crème fraîcheriven pepparrotsenapfinhackad persilja (använde fryst)vitvinsvinägersaltev. sötning (använde stevia)Dubbelpanera filéer; pofiber, ägg, mandelmjöl. Stek i smör. Blanda såsen, smaka av med vinäger, salt och ev. sötning.Ugnsbakad torsk med snabbstuvade rotsakerportionsbitar av torskörtsaltStuvade rotsaker:morötter i stavarpalsternacka i stavarsmör att…
Läs hela inlägget av Pot marigolds här –> 2 x fisk: Panerad abborrfilé med kall pepparrotssås / Ugnsbakad torsk med snabbstuvade rotsaker