Ugnsstekt kyckling med svamp, 4 port

Detta blogginlägg är skrivet av Elsas Skafferi.

1 hel kyckling 200 gr svamp, gärna trattkantareller 1 gul lök, skivad 2 vitlöksklyftor 2 msk olja salt och peppar hackad persilja @font-face {font-family:Times; panose-1:2 0 5 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;}@font-face {font-family:”MS 明朝”; panose-1:0 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:fixed; mso-font-signature:1…

Läs hela inlägget av Elsas Skafferi här –> Ugnsstekt kyckling med svamp, 4 port