2 x fisk: Panerad abborrfilé med kall pepparrotssås / Ugnsbakad torsk med snabbstuvade rotsaker

Detta blogginlägg är skrivet av Pot marigolds.

Panerad abborrfilé med kall pepparrotssåsbyxade abborrfiléer, d.v.s. skär bort benraden som finns på mitten av filéernas tjockaste delpofibermandelmjöluppvispat äggsaltsmör att steka iKall pepparrotssås:crème fraîcheriven pepparrotsenapfinhackad persilja (använde fryst)vitvinsvinägersaltev. sötning (använde stevia)Dubbelpanera filéer; pofiber, ägg, mandelmjöl. Stek i smör. Blanda såsen, smaka av med vinäger, salt och ev. sötning.Ugnsbakad torsk med snabbstuvade rotsakerportionsbitar av torskörtsaltStuvade rotsaker:morötter i stavarpalsternacka i stavarsmör att…

Läs hela inlägget av Pot marigolds här –> 2 x fisk: Panerad abborrfilé med kall pepparrotssås / Ugnsbakad torsk med snabbstuvade rotsaker